Activiteiten oktober-november-december 2024

Voor alle Nivon activiteiten, zie: www.nivon.nl (activiteiten).

Aanmelden: ams.banjaert.h@nivon.nl of 088 099 0972.

Voor NIVON-leden is deelname aan activiteiten aanzienlijk goedkoper.

Lidmaatschap NIVON bedraagt met ingang van 1-1-2024 € 42,00 per jaar.

1 januari t/m 31 december WANDELTWEEDAAGSE

Evenals de andere natuurvriendenhuizen heeft ook Banjaert een wandeltweedaagse. Je wandelt vanaf station Castricum door de duinen naar Banjaert (12 km) voor de overnachting, de volgende dag loop je naar het station in Santpoort-Noord (15 km). Op deze site en op www.nivon.nl staat meer informatie hierover en is de routebeschrijving beschikbaar.

22 t/m 25 oktober KINDERACTIVITEITEN

Deze dagen vallen in de herfstvakantie van Noord Nederland. In Banjaert kunnen de kinderen vanaf 4 jaar gezellige uurtjes doorbrengen met van alles en nog wat, samen met Marion Sandee.
Kosten: € 2,50 per kind per dag (contant).

19 t/m 21 november BEVLOGEN ZINGEN

BEVLOGEN ZINGEN, al jarenlang een groot succes. Je zingt liederen die je raken, je zingt met het hart op de tong. Workshops worden gegeven door 2 personen: door Frank Edam en Dubravka Breljakovic. Frank is al vele jaren vaste docent bij BEVLOGEN ZINGEN. Dubravka heeft eerder al enkele keren meegedaan en is binnen het NIVON vooral bekend door haar bijdragen bij de Pinksterkampen. Aan bod komen liederen uit diverse landen en nieuw Nederlands repertoire met teksten over herkenbare thema’s. Deze dagen zijn van ’s morgens tot in de avond vol muzikaliteit. Voor deze workshop is de belangstelling groot. Het ontbijt en de lunch zijn zelfverzorging. De warme vegetarische avondmaaltijden op dinsdag, woensdag en donderdag zijn inbegrepen in de kostprijs.
Kosten: voor leden € 175,00, voor niet-leden € 235.00.

Banjaert activiteiten

Wandeltweedaagse

Natuurbeleving voor kinderen

Bevlogen zingen