Activiteiten 2024 januari-februari-maart

Voor alle Nivon activiteiten, zie: www.nivon.nl (activiteiten).

Aanmelden: ams.banjaert.h@nivon.nl of 088 099 0972.

Voor NIVON-leden is deelname aan activiteiten aanzienlijk goedkoper.

Lidmaatschap NIVON bedraagt met ingang van 1-1-2024 € 42,00 per jaar.

1 januari t/m 31 december WANDELTWEEDAAGSE

Evenals de andere natuurvriendenhuizen heeft ook Banjaert een wandeltweedaagse. Je wandelt vanaf station Castricum door de duinen naar Banjaert (12 km) voor de overnachting, de volgende dag loop je naar het station in Santpoort-Noord (15 km). Op deze site en op www.nivon.nl staat meer informatie hierover en is de routebeschrijving beschikbaar.

30 januari t/m 1 februari TEKENEN EN BEWEGEN

Had je altijd al willen tekenen, denk je dat je dat niet kunt? Tekenen voor beginners en voor mensen met tekenervaring. Ter afwisseling bewegen met en zonder muziek. Dit alles onder de bezielende leiding van Marion Sandee. Maaltijden o.b.v. zelfverzorging.
Kosten: € 65,00 voor leden, € 95,00 voor niet-leden.

6 t/m 9 februari 50-60-70-80 PLUS ……… DANSEN DUS

Tijdens deze dansdagen wordt een afwisselend internationaal programma aangeboden en zullen verschillende docenten workshops verzorgen. Tijdens de middaguren is er gelegenheid tot uitrusten. Op de woensdagavond zal er levende muziek zijn, verzorgd door het orkest ORSEKET.
Ontbijt en lunch is zelfverzorging, voor de warme maaltijden wordt gezorgd.
Prijs: € 170,00 voor leden, € 230,00 voor niet-leden.

19 t/m 24 februari KINDERACTIVITEITEN

Gezellige uurtjes met van alles en nog wat, samen met Marion Sandee.
Kosten: € 2,50 per kind per dag (contant).

26 t/m 28 februari ZANGDAGEN MET WERELDMUZIEK

Drie dagen lang zingen uit het repertoire van de wereldmuziek. Liederen uit alle windstreken, alle sferen komen voorbij. Van uitbundig tot gepassioneerd, van vrolijk tot romantisch, verstild en ingetogen. Er wordt meerstemmig gezongen. Koorervaring is handig, maar niet noodzakelijk. Plezier staat voorop bij deze zangdagen.
Het enthousiaste team van Kantado Festivalo (= zangfeest) neemt u mee op deze wereldreis: Hetty Kienhuis – dirigent/zang/gitaar, Guus Hendriks – accordeon, Wim de Goede – zang, contrabas. Tijdens deze dagen zal er ook een avondoptreden zijn. Afsluiting van de dagen met een presentatie van de liederen die tijdens de workshops zijn aangeleerd. Zelfverzorging: ontbijt en lunch. Inclusief zijn de 3 warme maaltijden.
Kosten: € 175,00 voor leden, € 235,00 voor niet-leden.

4 t/m 8 maart AQUARELLEREN (voor beginners en gevorderden)

Al een aantal jaren vindt aquarelleren plaats in Banjaert. Met veel enthousiasme wordt er tijdens deze dagen intensief geschilderd. Dit jaar wederom, onder de bezielende leiding van Marianne Eugster. Zij is opnieuw bereid haar kennis en ervaring met de cursisten te delen. Marianne heeft veel ervaring in dit werk. Zie haar website: www.aquarelles.nl  Tijdens de ochtenden en de middagen wordt er les gegeven, van maandag 4 maart t/m donderdag 7 maart. De deelnemers nemen allen eigen materiaal mee. Ontbijt, lunch en diner zijn zelfverzorging. Alleen op de donderdag is de warme maaltijd inclusief. De groep is op dit moment zo goed als vol.
Kosten: €190,00 voor leden, €250,00 voor niet-leden.

Banjaert activiteiten

Wandeltweedaagse

50-60-70-80 plus ……… dansen dus

Kinderactiviteiten

Zangdagen

Aquarelleren